Misiunea noastra consta in furnizarea de solutii de constructii prin care sa raspundem rapid, economic, competent si la nivelul amplorii cererii clientilor. Grupul de Firme Selina isi gestioneaza activitatea prin imbunatatirea continua a experientei in resurse umane, gestiunii datelor, investitiilor in know-how, impreuna cu viziunea de care da dovada permanent.

Achizitionarea de noi utilaje in vederea cresterii productivitatii si eficientei, diversificarea lucrarilor realizate, accesarea proiectelor de anvergura din punct de vedere tehnic, optimizarea continua a tuturor proceselor, intarirea pozitiei pe piata interna si patrunderea pe noi piete, reprezinta astazi pentru Grupul de Firme Selina principalele obiective pe termen mediu si lung.

Avem convingerea ca numai o buna cunoastere a pietei si a industriei poate genera cunostintele si deciziile necesare furnizarii de solutii mereu competitive pentru o piata in evolutie. Sustinand aceste obiective, Grupul de Firme Selina construieste mereu in prezent, asigurandu-si astfel viitorul.

 

selina home misiune viziune

Acest website foloseste cookies pentru a asigura o experienta cat mai potrivita pentru dvs. pe site-ul nostru.