ANGAJATUL SELINA

     Valoarea unei firme este data de capitalul uman, din acest motiv o preocupare importanta pentru noi este orientarea catre angajati – angajati pregatiti profesional si motivati

     Căutăm întotdeauna angajaţi loiali şi dedicaţi, care doresc mai mult decât o slujbă. Pentru aceasta, am incercat si vom incerca sa cream un mediu cat mai favorabil dezvoltarii profesionale a angajatilor. 

     In acest sens, grupul de firme dispune de sediul propriu, modernizat, care asigura spatii de parcare pentru intreaga flota auto si pentru parcarea masinilor proprietate personala a angajatilor, spatii pentru productia secundara (ateliere), statie ITP, punct de alimentare cu carburanti, spalatorie auto, spatii de depozitare, hala de reparatii, spatii verzi, spatii de agrement (teren de fotbal si tenis) si cladiri administrative cu spatii ce adapostesc birouri, sali de sedinte si sala de mese.

     Personalul beneficiaza de birouri moderne, amplasate in spatii generoase de tip open-space sau individuale, dotate cu mobilier ergonomic, cu echipamente de control al temperaturii, sisteme de ventilatie si aer conditionat, sisteme de calcul performante, birouri ce sunt definite de trei mari calitati: confort, functionalitate si eficientaPoza(1) Poza(2) Poza(3) Poza(4) Poza(5) Poza(6)

    Salile de sedinte confera atat confortul unor comunicari directe la nivel de management de varf sau in sfera productiva, cat si flexibilitate atunci cand sunt organizate prezentari sau cursuri de formare profesionala pentru diferite categorii de angajati, fiind dotate cu aparatura audio-video moderna. Poza(1) Poza(2)

     Unul dintre obiectivele noastre este asigurarea unor conditii de munca foarte bune. Angajatii au la dispozitie o sala de mese, spatioasa, cu linie moderna de servire a mesei in regim de catering, ce asigura atat servirea unei mese calde cat si loc de socializare. Poza(1) Poza(2) 

     Pe langa conditiile de munca excelente descrise mai sus, grupul de firme ofera angajatilor posibilitatea de a petrece mai mult timp impreuna si in afara programului de lucru prin activitati de genul team-building, punanad la dispozitia acestora cabana din Satul de vacanta de la Boga(Poza cabana Boga), terenul de fotbal din incinta sediului (Poza1 teren fotbal Poza2 teren fotbal) si diferite excursii pe care grupul de firme le-a organizat. (Poza Arieseni) (Poza paintball) (Poza1 rafting) (Poza2 rafting) (Poza1 Bauma) (Poza2 Bauma) (Poza1 Euro2008) (Poza2 Euro2008)

     Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate pentru a asigura calitatea muncii noastre, precum si pentru o colaborare cat mai buna cu angajatii nostri.

     Personalul direct productiv beneficiaza de o serie de facilitati, cateva dintre acestea fiind enumerate mai jos:

  • echipament de protectie personalizat, gratuit, nou si performant;
  • transport gratuit la punctele de lucru (in oras);
  • cazare gratuita in aproprierea punctelor de lucru pentru cei cu domiciliul in afara localitatii
  • organizari de santier complete, containere legate la utilitati, toalete ecologice, unde conditiile permit;
  • s.a.

 

     Scopul grupului nostru de firme este acela de a face diferenta, aducand o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate.

Acest website foloseste cookies pentru a asigura o experienta cat mai potrivita pentru dvs. pe site-ul nostru.